Materialer

MATERIALER

Det læder vi bruger til vores produkter, er delvist farvet i hånden og i Nicaragua, hvor vores produkter er lavet, er der ikke tradition for gennemfarvning af læderet, og derfor er det læder vi bruger ikke fuldstændigt gennemfarvet. Som følge heraf kan der være en mulighed for, at farven kan ændre sig, og at overskydende farve kan forekomme. For at undgå mest smitning er det vigtigt at huske at imprægnere produktet og at have lignende farvebeklædning på, indtil smitningen ikke længere opstår. Hvis produktet bliver ridset eller meget slidt, vil du se den originale farve af læderet, som er den samme farve som set på kanterne af produkterne.


Der kan også forekomme ændringer i metal spænderne over tid.


Behandlingsmuligheder omfatter anvendelse af imprægneringsspray før brug af produktet og opfølgning løbende. Vi anbefaler at du undgår at produktet udsættes for store mængder fugt. Hvis produktet er vådt, skal du tørre overskydende væske af med en tør klud og lade produktet tørre.


Derudover, er læder et naturligt materiale, og der kan derfor forekomme små variationer i overfladen. Hvert produkt er unikt og varierer i tekstur. Alt læder bliver blødere under brug og tager form efter det. Svære genstande eller overfyldning af læderprodukter kan have påvirkning på produktet.