Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Ved at købe på www.toil.dk accepterer du automatisk følgende betingelser.


Levering
Alle ordrer afsendes inden for 1-2 arbejdsdage efter købet.
Afsendelsesgebyret vil blive vist ved check-out. Hvis pakken ikke afhentes på leveringsstedet og pakken sendes tilbage til os, vil du blive opkrævet fragtgebyr.


Personlig afhentning
Du er meget velkommen til at afhente din bestilling indenfor vores åbningstider, som findes under fanen "kontakt". Adressen på vores butik er:
toil
Jagtvej 9, st. tv
2200 København N


Betaling
På www.toil.dk kan du betale med følgende kort: Visa, Mastercard, American Express. Beløbet trækkes først fra din konto, når varerne afsendes. Alle priser inkl. 25% moms.


Returpolitik
Vi tilbyder 14 dages fuld returret for produktet og fragten (hvis produktet blev sendt til dig). Du skal underrette os på info@toil.dk, at du har fortrudt købet og derefter sende produktet tilbage senest 14 dage efter leveringsdagen for produktet.

Hvis din returret skal gælde, skal varen returneres, således at varerne ikke har tabt værdi. Derfor skal produktet være ubrugt, stadig med mærke på og i tekstilposen. Desuden skal du sende en kopi af fakturaen. Produktet skal pakkes så forsigtigt som det blev modtaget.

Når vi har modtaget produktet og godkendt afkastet, så overfører vi snarest muligt købsbeløbet til den samme konto, som hvor købet blev lavet. Bemærk venligst, at køberen er ansvarlig for fragtomkostningerne ved retur. Produktet skal leveres til døren, da vi ikke afhenter pakker i pakkebutikken. Du er også velkommen til at returnere pakken i person hos vores butik:
toil
Jagtvej 9, st. tv
2200 København N


Klager
Du har ret til at klage over dit køb inden for 24 måneder. Klager dækker ikke, hvis det er opstået på grund af ukorrekt brug, manglende vedligeholdelse eller generel slitage. Ved klage skal du skrive til os på info@toil.dk med et billede af produktet og en kopi af din faktura, og send produktet til vores butik.


GDPR
Du er til enhver tid velkommen til at få oplysninger om, hvilken data vi besidder om dig. Ingen personlige data vil blive lagret i vores systemer i over fire år. Ingen oplysninger vil blive givet eller solgt til nogen tredjepart.


Reservation
toil gør forbehold for udsolgte genstande, trykfejl og stavefejl
Hvis du har interesse i vores engrospriser kan du kontakte os på: info@toil.dk